احضاریه پلیس فتا چیست و چگونه ابلاغ می شود و درصورت ابلاغ چه باید کرد؟

احضاریه پلیس فتا چیست و چگونه ابلاغ می شود و درصورت ابلاغ چه باید کرد؟

احضاریه پلیس فتا چیست و چگونه ابلاغ می شود و درصورت ابلاغ چه باید کرد؟

پسندیدم 0
۰

فضای مجازی به واسطه ی خدماتی که به مردم ارائه می دهد و همچنین تعداد زیاد مخاطبان آن در جامعه، نقش پر رنگی را در جامعه ایفا می نماید به گونه ای که بسیاری از از افراد و مشاغل مختلف از طریق فضای مجازی امرار معاش می نمایند. اما این محیط توسط مجرمین که عموما از غفلت و عدم آگاهی افراد سو استفاده می نمایند همواره در معرض خطر می باشد.

پلیس فتا ضابط خاص قضایی جرایم مرتبط با فضای مجازی است. این سازمان وظیفه پذیرش شکایات و شناسایی متهمین را برعهده دارد. کاربران با تنظیم شکایت، علت مراجعه به پلیس فتا و رسیدگی به پرونده را بازگو می‌کند.

پلیس فتا پس از بررسی و مشاهده تخلفات انجام شده، شروع به تحقیق درباره نحوه کلاهبرداری و شناسایی مجرم می‌کند. بسته به نوع شرایط پرونده،‌ ممکن است احضاریه پلیس فتا در طول تحقیقات یا در انتهای تکمیل پرونده برای شاکی ارسال شود. این کار برای اطلاع یافتن از جزئیات اتفاقات صورت می‌گیرد.

به جهت افزایش جرایم مرتبط با فضای مجازی در طی سالیان اخیر و اهمیت این موضوع، در این مقاله از دادواره قصد بررسی مفهوم احضاریه پلیس فتا و نحوه درخواست آن و همچنین پاسخ به این سوال که در صورت دریافت احضاریه پلیس فتا چه باید کرد را داریم.

 

پیشنهاد میکنیم قبل از خواندن مطلب به طور کامل مطالعه کنید : جرم کشف حجاب و کشف حجاب در خودرو

 

 

احضاریه پلیس فتا چیست؟

 

احضاریه پلیس فتا چیست و چگونه ابلاغ می شود ؟

اگر از طریق اینترنت و فضای مجازی، به شما توهین شده است یا تصاویر و عکس ها و فیلم های خانوادگی شما منتشر شده یا دچار کلاهبرداری شده اید و مال خود را از دست داده اید باید پلیس فتا را در جریان گذاشت.

فتا در جهت رسیدگی به موضوع ادعای شاکی، و یا درصورت مشاهده تخلف یا وقوع جرم در فضای مجازی از سوی افراد و اشخاص، ممکن است در ابتدا با توجه به جزیی بودن رفتار ارتکابی صرفا اخطار بدهد و در صورت تکرار عمل احضاریه ارسال شود، اما در موضوعات مهم، رای گرفتن توضیحات متهم احضاریه (که می تواند به صورت پیامکی و یا مکتوب توسط مامور ابلاغ شده باشد ) ارسال میکند.

احضاریه ی پلیس فتا ممکن است به صورت پیامکی یا کتبی به اشخاص صورت پذیرد. اما در سالیان اخیر بسیار با این موضوع مواجه بوده ایم که فرد یا افرادی با ارسال پیامک های جعلی به اشخاص، از جانب پلیس فتا، اقدام به کلاهبرداری و اخذ مال از افراد نموده اند. در این رابطه می بایست به شماره ی ارسالی پیامک حتما توجه نموده و تا مراجعه به پلیس فتا، از هر اقدام دیگری خودداری نمود.

سامانه ۱۱۰۳۲۰۴۰۴۰ شماره‌ای است که پلیس فتا برای اطلاع‌رسانی و ارسال احضاریه ایجاد کرده است. ارسال پیامک از طریق شماره‌های دیگر، جعلی بوده و فاقد ارزش قانونی برای پیگیری هستند.

 

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید : تهدید با چاقو و مجازات آن

 

در احضاریه ی علت احضار شخص که ممکن است به عنوان متهم و در بعضی موارد هم به عنوان مطلع حضور یابددرج خواهد شد.

این نکته نیز لازم به ذکر است که در احضاریه ی مدتی جهت حضور در محل مشخص شده تعیین می شود، که درصورت عدم حضور شخص، و نظر به فوریت و اهمیت موضوع، ممکن است مراتب با ارجاع به مراجع قضایی و صدور دستور جلب، شخص همراه شود.

توجه داشته باشید که پلیس فتا از طریق هیچ یک از شبکه های فضای مجازی، اقدام به ارسال احضاریه ی یا اخطار به اشخاص نمی نماید و ارسال هرگونه پیامی در این باره نادرست و جعلی می باشد.

 

 

احضاریه پلیس فتا چیست؟

 

در صورت دریافت احضاریه پلیس فتا چه باید کرد؟

در احضاریه علت احضار اشخاص اعلام می‌شود. ممکن است احضاریه برای متهم و شاکی ارسال شود تا برای پاره‌ای از توضیحات به مرکز پلیس فتا مراجعه کنند. همچنین، در احضاریه زمان حضور در محل مشخص شده است که افراد احضار شده باید در زمان تعیین شده، در جلسه حاضر شوند. پس از دریافت احضاریه پلیس فتا، اشخاص در روز تعیین شده به دادسرای مورد نظر حاضر می‌شوند. سپس بر اساس اتفاقات رخ داده اقدام به همکاری با پلیس فتا نمایند. پلیس فتا به عنوان ضابط اصلی قضایی فضای مجازی، توضیحات را جهت پیشبرد پرونده و ارسال به دادگستری تکمیل خواهد کرد.

 

جمع بندی :

در این مقاله سعی کردیم به طور کامل درمورد احضاریه پلیس فتا صحبت کنیم ، و این که دقیقا در صورت دریافت احضاریه باید چه کاری انجام دهیم ، در این مورد اگر سوال و یا موردی دارید میتوانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین با ما در ارتباط باشید و سوالات خود را از کارشناسان ما بپرسید.

 

نظرات خود را بنویسید و با دیگران به اشتراک بگذارید
نظرات کاربران دادواره
شما میتوانید نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و نسبت به نظرات دیگران نظرات و بازخورد خود را بنویسید.
جای تبلیغات شما اینجاست:)