سامانه نوبت دهی تعویض پلاک 😊

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک 😊

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک 😊

پسندیدم 1
۰

با شیوع بیماری کرونا بیشتر ادارات برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری  مجبور به راه اندازی سامانه اینترنتی شدند.معمولا روزانه افراد زیادی برای تعویض یا فک پلاک خود مراجعه میکردند به همین دلیل  مسولان راهنکایی و رانندگی تصمیم گرفتند سامانه انلاینی را برای انجام این کار پرمتقاضی راه اندازی کنند در ادامه به اموزش شیوه جدید نوبت دهی برای تعویض پلاک که به صورت انلاین است میپردازیم

 

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک

 

 

 

پیشنهاد میکنیم قبل از خواندن ادامه مطلب به طور کامل مطالعه کنید : سامانه عدل ایران چیست؟ نحوه ثبت نام + طرح شکایت 

 

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک چیست؟

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک، به کاربران این خدمت را ارائه می دهد که در یک زمان مشخص به مراکز تعویض پلاک مراجعه و در زمان کمتری کار تعویض پلاک خود را انجام دهند. سایت تعویض پلاک به آدرس nobatdehi.epolice.ir، همان سامانه ای است که افراد می بایست برای دریافت نوبت تعویض پلاک به آن مراجعه کنند. برای گرفتن نوبت از سامانه نوبت دهی تعویض پلاک افراد می بایست ابتدا، در این سامانه ثبت نام نمایند. در ادامه مراحل ثبت نام در این سامانه را بررسی می کنیم:

  • برای نوبت‌گیری، ابتدا باید وارد سامانه اینترنتی نوبت دهی در nobatdehi.epolice.ir شوید.
  • در اولین مرحله و پیش از هر اقدامی، باید در سامانه تعویض پلاک ثبت‌نام کنید.
  • بر اساس انتخاب استان، شهر و نوع وسیله نقلیه، جستجوی مراکز انجام می‌شود و در ادامه، لیست تمامی مراکزی را که ظرفیت نوبت‌دهی را برای فک پلاک اینترنتی در شهر مورد‌نظر دارند، نمایش داده می‌شود.
  • با انتخاب مرکز مورد‌نظر، روز و ساعات‌ قابل‌انتخاب برای مراجعه حضوری دیده می‌شود.
  • در مرحله آخر، با ثبت ﭘﻼک نصب‌شده ﻓﻌﻠﯽ، (پلاک ﻓﺮوﺷﻨﺪه) مدارک لازم برای فک پلاک مشاهده و با انتخاب دکمه ثبت، نوبت‌دهی اینترنتی انجام می‌شود.

زمان بندی رزرو نوبت در سامانه نوبت دهی تعویض پلاک

با توجه به اینکه جهت تعویض پلاک، متقاضیان زیادی در بازه های زمانی مختلف برای اخذ نوبت بابت استفاده از خدمات مراکز تعویض پلاک به سامانه نوبت دهی تعویض پلاک مراجعه می کردند، گرفتن نوبت از طریق سامانه نوبت دهی تعویض پلاک بطور همزمان، باعث اختلال در این سامانه شده بود.  از این رو پلیس راهور ناجا برای جلوگیری از خطا های احتمالی سامانه نوبت دهی تعویض پلاک، بازه های زمانی مختلف را برای هر استان، مشخص نموده است که در ادامه آن را بیان می کنیم:

  1. ساعت ۸ صبح: بوشهر، تهران، کرمان، گیلان، یزد
  2. ساعت ۹ صبح: اصفهان، حومه تهران، خراسان رضوی، هرمزگان و قزوین
  3. ساعت ۱۰ صبح: اردبیل، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، خوزستان و فارس
  4. ساعت۱۱ صبح: البرز، کردستان، گلستان و لرستان
  5. ساعت۱۲ ظهر: ایلام، آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، قم و مازندران
  6. ساعت ۱۴:  چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، زنجان، سمنان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی و همدان

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک

 

نکات مهم در هنگام دریافت نوبت دهی تعویض پلاک

  1. در هنگام مراجعه مطمئن شوید که مدارک مورد نظر را به همراه دارید.
  2. در حال حاضر برای هر متقاضی امکان رزرو فقط یک نوبت در مراکز تعویض پلاک وجود دارد. جهت ارایه خدمت به سایر مراجعین، از رزرو نوبت تکراری خودداری فرمایید.
  3. حداقل ۱۰ دقیقه قبل از زمان رزرو شده در مرکز تعویض پلاک حضور یابید. با توجه به زمانبندی انجام شده جهت خدمت رسانی بهتر به سایر مراجعین به مراکز تعویض پلاک ، در صورت عدم مراجعه به مرکز تعویض پلاک مربوطه در روز و ساعت مقرر ، نوبت شما به صورت خودکار توسط سامانه باطل می شود.
  4. کلیه اطلاعات ثبت شده در سامانه ، در هنگام ورود به مرکز تعویض پلاک کنترل می گردد و فقط به دارنده کد ملی یا وکیل قانونی و خودرو با شماره پلاک ثبت شده در نوبت، اجازه ورود داده می شود.
  5. برای متقاضیانی که رزرو نوبت انجام دهند اما در زمان مقرر به مرکز تعویض تعویض پلاک مراجعه ننمایند محدودیتهایی در رزرو نوبت های آتی ایجاد خواهد شد. بنابراین،در صورت انصراف از مراجعه به مراکز تعويض پلاک، به منظور استفاده از حداکثر ظرفيت مراکز و امکان ارائه خدمات به ساير متقاضيان، بلافاصله نوبت خود را ابطال و لغو نماييد.
  6. تلاشی برای اینکه پلاک فرد یا زوج داشته باشید نکنید. شماره پلاک کاملا اتفاقی و از اراده شما خارج است. علاوه بر این دیگر طرح ترافیک مبتنی بر روزهای زوج و فرد و پلاک خودرو اجرا نمی شود و داشتن پلاک زوج و فرد مزیتی برای مالک محسوب نمی شود.
  7. هزينه نقل و انتقال خودرو بر عهده فروشنده است.
  8. اگر به جاي مالك، وکیل او حاضر مي‌شود بايد علاوه بر شناسنامه و کارت ملی،  وكالتنامه معتبري هم به همراه داشته باشد.
  9.  تعویض پلاک نیازی به ارائه مفاصا حساب عوارض شهرداری ندارد. تسویه عوارض شهرداری هم در دفاتر اسناد رسمی و هنگام انتقال سند انجام می‌شود.
  10. اگر خلافی خودرو را قبل از تعویض پلاک پرداخت نکرده‌ اید، از طریق دستگاه‌های کارتخوان موجود در این مراکز پرداخت کنید و فیش آن را به متصدیان نشان دهید.
  11.  اگر کارت ماشین مفقود شده، باید از مالک یا نماینده قانونی او تعهد گرفته شود.

 

پیشنهاد میکنیم مطالعه کنید : نحوه دریافت کارت اعتباری سهام عدالت و وام سهام عدالت

 

راهنمای تعویض پلاک اینترنتی

  • مراجعه حضوری خریدار و فروشنده یا نماینده قانونی آن‌ها (وکیل) همراه با خودروی معامله‌شده در تاریخ مقرر به مرکز فک پلاک مربوطه، الزامی است.
  • پس از نوبت‌ دهی اینترنتی در سامانه مربوطه، خریدار و فروشنده باید برای تکمیل فرایند، در روز و ساعت مقرر، همراه با اصل شناسنامه و کارت ‌ملی خریدار و فروشنده، اصل سند مالکیت خودرو و کارت خودرو به مرکز مشخص‌شده مراجعه کنند.
  • لازم به ذکر است که در صورت مفقودی سند‌ مالکیت خودرو، درج یک نوبت آگهی در روزنامه‌های کثیر‌الانتشار در این خصوص، الزامی است و فرایند مراکز تعویض پلاک، بعد از سپری‌‌شدن ده روز از تاریخ درج آگهی فوق، امکان‌پذیر است.
  • ارائه مدارک احراز محل سکونت خریدار شامل سند مالکیت یا اجاره‌نامه معتبر به ‌نام شخص خریدار، همسر، پدر یا مادر وی هنگام مراجعه حضوری، الزامی است.
  • در صورت عدم احراز محل سکونت خریدار توسط مرکز فک پلاک، خریدار ملزم به ارائه مدارک تکمیلی مانند دفترچه تأمین اجتماعی، معرفی‌نامه از کارگزینی محل خدمت با درج آدرس منزل برای کارکنان دولتی یا معرفی‌نامه از آموزش‌ و‌ پرورش منطقه محل سکونت فرزندان با درج آدرس منزل خواهد بود.

مراحل تعویض پلاک خودرو پس از دریافت نوبت تعویض پلاک

  1. دریافت قبض: وقتی وارد پارکینگ می‌شوید یک برگه کاغذ به شما داده می‌شود که باید آن را تا انتها نگه دارید.  از روی آن می‌توانید شماره نوبت و همچنین باجه‌ای را که باید به آن مراجعه‌ کنید بخوانید. همچنین موقع خارج شدن این برگه را باید به متصدی نشان دهید تا بتوانید از مرکز تعویض پلاک خودرو خارج شوید.
  2. مراجعه به باجه: براساس همان برگه‌ای که ابتدای ورودی به شما داده شد، در صف نوبت قرار می گیرید. هنگام رسیدن نوبت باید پشت باجه با مدارک حاضر شوید و مدارکتان را ارائه کنید.
  3. دریافت فرم بازدید فنی: به ازای مدارکی نشان داده‌اید باید یک فرم بازدید فنی برای بررسی خودرو به شما داده شود.
  4. تایید اصالت خودرو: باید خودرو را برای بازدید فنی به کارشناس مرکز نشان دهید. او بعد از بررسی خودرو، اصالت آن را تایید و فرم را پر می کند.
  5. ارائه گواهی مفاصا حساب: اگر جریمه‌های خودرو را پرداخت نکرده باشد باید یک گواهی مفاصا حساب ارائه کنید.
  6. واریز هزینه‌های پست، هوشمند سازی و … در دستگاه کارتخوان باجه
  7. دریافت تاییدیه نقل و انتقال سند: با مراجعه دوباره به غرفه یک تاییدیه بابت نقل و انتقال سند مالکیت خودرو دریافت ‌کنید.
  8. مراجعه به محل فک پلاک خودرو
  9. تحویل پلاک قدیمی به انبار و گرفتن پلاک جدید
  10. نصب پلاک در محل نصب
  11. ارائه قبض و خروج از مرکز
  12. واریز یک هزینه ۵۰ هزار تومانی به شماره حساب ۲۱۷۱۱۵۹۰۱۳۰۰۲ به نام خزانه داری کل نزد بانک مرکزی برای پرداخت هزینه نقل و انتقال خودرو

نکته: همه هزینه های لازم با کارتخوان پرداخت می شود. پس بهتر است به جای پول نقد با خود کارت داشته باشید.

 

سامانه نوبت دهی تعویض پلاک

 

مدارک لازم برای تعویض پلاک خودرو

  1.  مدارک هویتی مانند اصل شناسنامه فروشنده و خریدار و کارت ملی آنها
  2. سند مالکیت خودرو (یا آگهی مفقود شدن سند مالکیت خودرو در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار)
  3. اصل کارت شناسایی خودرو ( گرفتن تعهد از مالک یا نماینده او در صورت گم شدن کارت)
  4. مدارک محل سکونت

مدارک احراز سکونت

  1.   ارائه سند استیجاری یا ملکی به نام مالک خودرو، همسر و یا والدین او
  2. در صورت نداشتن سند مسکونی، ارائه جواز کسب به نام خریدار خودرو
  3.  ارائه قبض برق یا گاز و یا تلفن مرتبط با ملکی که سند آن ارائه شده و یا مرتبط با ملکی که جواز آن ارائه شده است.
  4. ارائه معرفی‌نامه از اداره محل خدمت افرادی که در دولت و یا نیروهای مسلح کار می‌کنند، به همراه ذکر آدرس محل کار.
  5. تهیه و ارائه یک گواهی اشتغال به تحصیل  فرزند یا فرزندان  که آموزش و پرورش منطقه آن را تایید کرده باشد.
  6. دفترچه تامین اجتماعی مربوط به شهرستان محل گرفتن پلاک به همراه یک قبض (برق، آب یا گاز) که آدرس مربوط را تایید کند.
  7. متقاضی درصورت داشتن زمین‌های اوقافی یا روستایی می‌تواند فروشنامه منزل مسکونی خود را که شورای اسلامی محل تایید کرده باشد ارائه کند.
  8. تاییدیه با مهر شورای روستا یه شورای محل به نام متقاضی
  9. ارائه یک نامه رسمی از اداره عشایر و امور روستایی سازمان جهاد کشاورزی برای عشایر.

نکته: مدارک و کارت به آدرسی که به عنوان محل سکونت ارائه می دهید ارسال می شود. بنابراین از دادن آدرس اشتباه خودداری کنید.

در صورتی که آدرس منزل خود را بعدا تغییر دادید به پلیس +۱۰ اطلاع دهید و سپس به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید.

قوانین و مقررات سامانه نوبت‌ دهی تعویض پلاک

در حال حاضر، هر فرد تنها مجاز به انتخاب یک نوبت در مراکز مربوطه است و در صورت عدم مراجعه در روز و ساعت مقرر، نوبت متقاضی به‌صورت خودکار باطل می‌شود.

لازم‌ به ذکر است که در صورت عدم مراجعه متقاضی در نوبت ثبت‌شده جهت فک پلاک، رزرو و دریافت نوبت آتی برای وی با محدودیت‌هایی مواجه خواهد شد؛ لذا در صورت انصراف از مراجعه در تاریخ مورد‌نظر، متقاضی باید پیش از سر‌‌رسید مقرر، نسبت به لغو نوبت دریافت‌شده از طریق حساب کاربری خود در سامانه مربوطه اقدام کند. خریدار باید قبل از انجام رزرو و نوبت‌گیری، نسبت به تکمیل مدارک احراز محل سکونت خود (که در بخش قبلی به آن‌ها اشاره شد) اطمینان حاصل کند.

هنگام مراجعه حضوری، اطلاعات ثبت‌شده در سامانه مربوطه، با شخص مراجع مطابقت داده خواهد شد و تنها با ارائه مدارک هویتی متقاضی به‌همراه خودرو با شماره پلاک ثبت‌‌شده، مجوز ورود به مرکز داده می‌شود.

درنهایت، لازم به یاد‌آوری است که با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، از ورود اشخاص همراه خریدار و فروشنده به مراکز جلوگیری خواهد شد؛ هم‌چنین ورود افراد بدون داشتن ماسک نیز ممنوع است. لازم به ذکر است که قبل از ورود به پارکینگ، غربال‌گری و تب‌سنجی مراجعین نیز انجام می‌شود؛ لذا در صورت مشاهده علائم بیماری، از مراجعه به مراکز تعویض پلاک جداً خودداری فرمایید.

 مدارک و شرایط مورد نیاز برای تعویض پلاک ناخوانا یا مخدوش

  1. مدارک شناسایی معتبر مثل کارت ملی و شناسنامه و یا وکالتنامه نماینده قانونی او
  2. ارائه برگ سبز خودرو صادر شده از سوی پلیس راهور
  3.  ارائه کارت ماشین
  4.  ارائه بیمه‌نامه‌ شخص ثالث
  5. برگه معاینه فنی (برای خودروهای شخصی و دولتی که بیشتر از چهار سال از تولید آنها گذشته، برای خودروهای عمومی بیشتر از یک سال از تولید آنها سپری شده است.
  6. واریز هزینه ساخت پلاک و ارائه فیش آن
  7. تهیه گواهی مفاصا حساب در صورتی که وجوه جرائم معوقه
  8.  پرداخت هزینه‌های ساخت پلاک خودرو و هزینه نقل و انتقال پلاک
  9. حضور مالک یا نماینده او به همراه خودرو

جمع بندی :

در این مقاله از دادواره سعی کردیم به طور کامل درمورد سامانه نوبت دهی تعویض پلاک صحبت کنیم ، در این زمینه اگر سوال و یا مشکلی داشتید میتوانید با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی در مشهد با کارشناسان دادواره در ارتباط باشید و سوالات خود را از آنها بپرسید :)😁

 

نظرات خود را بنویسید و با دیگران به اشتراک بگذارید
نظرات کاربران دادواره
شما میتوانید نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و نسبت به نظرات دیگران نظرات و بازخورد خود را بنویسید.
جای تبلیغات شما اینجاست:)